Hírek, aktualitások

Ár: 48.000.000 Ft

Belső Óbudán egyedi kialakítású öröklakás eladó

III. Tímár utcában 133 m2-es, nappali + 3 szobás, nagy teraszos és erkélyes, 2 szintes öröklakás eladó.

Ár: 36.000.000 Ft

Pátyon 240 m2es, kétszintes családi ház, panorámás telken eladó.

Pátyon a  6 szobás ház, két generáció együttélésére alkalmas parkosított telken épült házból gyönyörű kilátás nyíli

Kiemelt ingatlankínálatunkat itt tekintheti meg >>

Biztosítás
Cornélius Kft.
munkatársai gondoskodnak arról, hogy ügyfelei biztonságban érezzék magukat, akár életminőségük biztonsága, akár vagyontárgyaik biztosítása révén. Hogyan lehetséges ez? Itt a megoldás:

Családiotthon-biztosítás

A napjainkban egyre gyakrabban előforduló természeti csapások, a bűnözés növekvő mértéke egyre inkább előtérbe helyezik értékeink védelmét - ezen segít a családiotthon-biztosítás.

Egészség- és balesetbiztosítás

Egyénileg választható és tervezhető kockázatokat tartalmaz, amelyet az ügyfél saját maga választhat ki, személyre szabva a kívánt kártérítési összeggel együtt.

Élet- és nyugdíjbiztosítások


Széles termékpalettánkból, egyénileg választott biztosítási elemeket tartalmazó, személyre szabott lehetőségeink közül választhat forint és euro alapon egyaránt, a hagyományos életbiztosításoktól kezdődően a befektetéses életbiztosításig. A speciális élethelyzetekre kidolgozott életbiztosítási módozatokkal előre tervezheti gyermeke jövőjét, életkezdését, taníttatási költségeit, vagy akár meghatározhatja saját nyugdíjának összegét és annak igénybevételének időpontját is.

A befektetéshez kötött életbiztosítások az életbiztosítások új generációját jelentik. Ön megválaszthatja befektetésének módját, megtakarításainak mértékét, azok ütemezését és tartamát, valamint a befektetési alapok kockázatát. Befektetési arányait Ön a biztosítás időtartama alatt is megváltoztathatja, megtakarításait átcsoportosíthatja a befektetési alapok között. Az előre meghatározott rendszeres megtakarításon túl rendkívüli jövedelmeit eseti befizetés formájában is elhelyezheti, így szerződésének befektetési összege szabadon változtatható.

Az Ön szerződése rugalmas, eseti befizetései bármikor visszaválthatóak. Így ha sürgősen pénzre lenne szüksége, úgy az Ön befizetései - részben, vagy teljesen - az aktuális árfolyamon visszaválthatók. Szerződésének tartama meghosszabbítható. Így ha a szerződés lejártakor a piaci helyzet figyelembevételével Ön úgy ítéli meg, hogy befektetéseinek hozama a későbbiekben is kedvezően alakul, vagy szeretné kiküszöbölni az esetleges árfolyam-ingadozások hatását, úgy szerződésének tartamát egész évekkel szabadon választhatóan meghosszabbíthatja.


Részletesebb, személyre szabott felvilágosításért forduljon hozzánk bizalommal vagy töltse ki adatlapunkat itt és visszahívjuk!

Honlapkészítés Honlapkészítés