Hírek, aktualitások

Ár: 48.000.000 Ft

Belső Óbudán egyedi kialakítású öröklakás eladó

III. Tímár utcában 133 m2-es, nappali + 3 szobás, nagy teraszos és erkélyes, 2 szintes öröklakás eladó.

Ár: 36.000.000 Ft

Pátyon 240 m2es, kétszintes családi ház, panorámás telken eladó.

Pátyon a  6 szobás ház, két generáció együttélésére alkalmas parkosított telken épült házból gyönyörű kilátás nyíli

Kiemelt ingatlankínálatunkat itt tekintheti meg >>


Hitelcsere, adóságrendező hitel

Megtakarítás hitelkiváltással!

Amennyiben Ön korábban vett fel ingatlanalapú kölcsönt, most lehetősége van átváltani kedvezőbb feltételű hitelre, amennyiben az elmúlt 6 hónapban 30 napnál kevesebb késedelem nélkül törlesztett. Hitelkiváltással nem csak alacsonyabb törlesztő részletet érhető el, hanem a fix törlesztő részlet választásával hosszú távon is biztonságossá és kiszámíthatóvá tehető a kötelezettség. Jelenleg hitelfelvételi költség és árfolyamveszteség nélkül megoldható hitelének cseréje.

Tervezzen hosszú távra! Hitelcserével jelentős, akár 10-20% megtakarítást is elérhetünk. Az ily módon megtakarított pénzét segítünk jövedelmezően befektetni.
Ez nem megoldás!


Adósságrendező hitel


Ha több különböző hitel miatt többfelé tartozik, ezeket együttesen, egy hitelkiváltás formájában is meg lehet oldani. Így csak egyfelé fizet és a havi költségek is jóval alacsonyabbak lesznek. Az áruvásárlási, folyószámla hitelek, személyi kölcsön, hitelkártyák kamata elérheti a 40%-os teljes hiteldíj mutatót (THM) is.
Ezt lecserélve egy kedvező kamatozású hitelre (6-7% THM körül) elérhető, hogy jóval alacsonyabb törlesztő részletet fizessen, és így akár havi több tízezer forintot spórolhasson. Ha több ilyen hitellel rendelkezik, akkor ezután csak egy hitelt kell törlesztenie. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot adhassuk Önnek fontos, hogy megismerjük igényeit és lehetőségeit.
Mi tudjuk a megoldást!

 

Kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet és munkatársunk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot!


Töltse ki adatlapunkat itt, hogy a legjobb konstrukciót ajánlhassunk Önnek!

Honlapkészítés Honlapkészítés