Hírek, aktualitások

Ár: 48.000.000 Ft

Belső Óbudán egyedi kialakítású öröklakás eladó

III. Tímár utcában 133 m2-es, nappali + 3 szobás, nagy teraszos és erkélyes, 2 szintes öröklakás eladó.

Ár: 36.000.000 Ft

Pátyon 240 m2es, kétszintes családi ház, panorámás telken eladó.

Pátyon a  6 szobás ház, két generáció együttélésére alkalmas parkosított telken épült házból gyönyörű kilátás nyíli

Kiemelt ingatlankínálatunkat itt tekintheti meg >>

Ingatlanközvetítő iroda

A Cornélius ingatlanközvetítő iroda szolgáltatásai a lehető legkényelmesebbé teszik az Ön számára ingatlanja eladását vagy otthonkeresését!


A kereséstől a költözésig munkatársaink minőségi szolgáltatást nyújtanak, a kiválasztást segítik, jogi tanácsadást adnak és a hivatali ügyletek lebonyolításában is segédkeznek.

Az ingatlanközvetítő iroda kínálatában budapesti luxus ingatlanok találhatók, a Budai Várban lévő, a II., III., XI. és XII. kerületi budai hegyvidéki öröklakások, építési telkek, exkluzív házak, amelyek különlegességét a kiváló adottságú fekvése, vagy egyedi kivitelezése adja.

Irodánk elsősorban budapesti ingatlanok közvetítésére szakosodott, de palettánkon a környező települések kínálatából is válogathatnak ügyfeleink. Ingatlan vásárolni szándékozók részére folyamatosan keresünk családi házakat, társasházi lakásokat, lakótelepi lakásokat, építési telkeket megvételre illetve bérbeadásra.

Nagy figyelmet fordítunk arra is, hogy a hozzánk fordulók minőségi kiszolgálásban részesüljenek. Ezt úgy biztosítjuk, hogy csak annyi ingatlannal foglalkozunk, amennyit munkatársaink személyesen ismerhetnek, minden információ birtokában vannak. Társaságunk fontos alapelve a megbízhatóság és diszkréció, az adatvédelemre is nagy hangsúlyt fektetünk.

 Az ingatlan vásárlást könnyíti még, hogy amennyiben hitel felvételére van szükség cégünk  hitelközvetítő is. Bankoktól független, de 26 bank és pénzintézet hitelkínálatát közvetítjük. Ingatlant vásároló ügyfeleink igényeit is személyes konzultáción mérjük fel, ennek ismeretében gyors és pontos tájékoztatást adunk a tulajdonszerzéshez legmegfelelőbb hitelkonstrukcióról.

Az ingatlan felmérése és közvetítése eladásig díjtalan. Sikeres értékesítés esetén az ingatlan tényleges eladási árának 3%-a 50 millió forintig, azon felül 2,5% a közvetítői díj..
Ingatlant vásároló kedves ügyfeleink részére szolgáltatásunk díjtalan.

Kiemelt kínálatunkat itt tekintheti meg!

További Ingatlan kínálatunkat itt tekintheti meg!

ingatlan eladás

Kiemelt kínálatunkat
itt tekintheti meg!
További Ingatlan kínálatunkat
itt tekintheti meg!

ingatlan vétel


 

Honlapkészítés Honlapkészítés