Hírek, aktualitások

Ár: 48.000.000 Ft

Belső Óbudán egyedi kialakítású öröklakás eladó

III. Tímár utcában 133 m2-es, nappali + 3 szobás, nagy teraszos és erkélyes, 2 szintes öröklakás eladó.

Ár: 36.000.000 Ft

Pátyon 240 m2es, kétszintes családi ház, panorámás telken eladó.

Pátyon a  6 szobás ház, két generáció együttélésére alkalmas parkosított telken épült házból gyönyörű kilátás nyíli

Kiemelt ingatlankínálatunkat itt tekintheti meg >>

A 1991-ben alakult. Cégünk ingatlanközvetítéssel (adás, vétel, bérbeadás), hitelügyletekkel, biztosításközvetítéssel, és pénzügyi befektetési tanácsadással foglalkozik. Ezen tevékenységünk során arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek teljes körűen, mindenre kiterjedően segítséget tudjunk nyújtani a pénzügy és az ingatlanpiac területén.

Célul tűztük ki, hogy az európai normáknak (azért Ön csak gyanakodjon, hiszen például Lukasenko Belorussziája is Európa része!) megfelelő szolgáltatást nyújtson az ingatlanközvetítő iroda. Kevesebbel be sem érnénk! Nagy hangsúlyt fektetünk tanácsadói tevékenységünkre és az ügyfeleinkkel való személyes, jó kapcsolattartásra. Az ingatlanközvetítő iroda elsősorban budapesti ingatlanok közvetítésével foglalkozik. Kapcsolatainknak köszönhetően az ingatlan adás-vételének teljes folyamatában segítséget nyújt ügyfeleinknek az ingatlanközvetítő iroda, legyen szó akár adásvételi szerződés elkészítéséről, akár a legkedvezőbb hitelkonstrukciók felkutatásáról. Azt nem állítjuk, hogy minden ingatlant értékesítünk, de azt igen, hogy ennek érdekében minden tőlünk telhetőt megteszünk. Hirdetjük ingatlanát újsághirdetésben, internetes fórumokon és a saját honlapunkon, tovább felkutatjuk a lehetséges vevőket. Az ingatlajaink iránt érdeklődő ügyfeleink részére minden szolgáltatásunk ingyenes! Munkaidőnk hétfőtől vasárnapig, reggeltől estig!

Sikerünk garanciája többek között az, hogy Magyarország egyik legnagyobb pénzügyi tanácsadó cégének szerződéses partnereként pénzügyi szolgáltató tevékenységet is végzünk magánszemélyeknek, valamint kis- és nagyvállalkozások is.

Kiterjedt tevékenységi körünknek köszönhető, hogy segítséget tudunk nyújtani csaknem mindenkinek, aki megtisztel bennünket bizalmával. Partnereink között a legjobban csengő nevű, a legjobb konstrukciókkal rendelkező cégek találhatók meg, mind a bank-, mind a biztosítási szektorban.

Tegyen próbára minket és meglátja, nem csak a szokásos üres dicsekedést olvassa! Ön kellemesen meg fog lepődni!

Honlapkészítés Honlapkészítés